Moreni rotorkopeg

Holland-Utrecht heeft gekozen voor rotorkopeggen van het merk Moreni. Hieronder volgt een kort overzicht.

De Compact:

Moreni-Compact-RotorkopegIn de modellen van de Compact serie is alle Moreni technologie ontwikkeld in compacte afmetingen. De structuur en de uitrusting zijn grotendeels identiek aan de grotere modellen. Moreni sluit geen compromissen: materialen, componenten en processen zijn van Europese oorsprong.

De M.A. en Kronos:

Moreni-MA-Kronos-RotorkopegBeide modellen liggen aan de basis van het succes van Moreni en zijn dan ook de meest verkochte modellen. Rotoren met aan de onderkant dubbele lagering en afdichtingen garanderen een lange levensduur. Bij het M.A. model leidt de minimalisering van de afstand tussen tandwielkast en tandhouder de grondstroom naar de messen. Deze machine kan worden voorzien van rotoren met 3 Samurai messen met mengstrippen in plaats van 2 standaard messen en heeft daardoor een perfecte versnippering en ongeëvenaard resultaat.  Ook een groenbemester kan met deze machine in het voorjaar worden versnipperd en ondergewerkt door de aangepaste rotoren. Natuurlijk uit te rusten met een in hoogte verstelbare rol naar keuze en traploos instelbare egalisatie plaat.

Vitis:

Moreni-Vitis-rotorkopegIn alle Vitis-modellen heeft Moreni een speciale maat rotorkop eg ontwikkeld die is aangepast aan wijngaarden, boomgaarden en kassen. De pennen zijn in hoogte en diepte verstelbaar en geschikt voor smalspoor en rupstrekkers. Holland Utrecht heeft speciaal voor fruitteelt een aangepaste egalisatie plaat met bodemvormend profiel ontwikkeld zodat je tussen de bomen geen last meer hebt van rijpaden waarin zich plassen kunnen vormen. Uiteraard is deze machine op wens ook uit te voeren met een pneumatische zaaimachine naar keuze.

Bekijk in deze video een overzicht van de Moreni producten.

Naast de Moreni rotorkopeg leveren wij ook de Moreni Soft, de mechanische zaaimachine met pijpen en de Moreni Sharp, de pneumatische zaaimachine met rijsnelheid afhankelijke afgifte.

Overweeg je de aanschaf van een rotorkopeg eventueel in combinatie met een zaaimachine? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

< terug naar werktuigen