• Fendt 700 Vario Gen6

  Fendt-700-vario-gen-6

  Wat goed is nóg beter maken, is het uitgangspunt voor elke Fendt-innovatie. Niet voor niets is de Fendt 700 Vario Gen6 al jaren een van de meest geliefde trekkers. De combinatie van compacte kracht, wendbaarheid, functionaliteit en comfort maakt de trekkers uit de 700 serie tot betrouwbare partners. Als flexibele trekker in het segment 144 – 237 pk is de Fendt 700 Vario perfect bij elk gebruik: zowel voor licht werk, transportwerk of zwaar Aftakas werk altijd volledig inzetbaar.

  Krachtig en betrouwbaar

  De Fendt 700 Vario is uitgerust met de krachtige zescilinder Deutz-motor. Deze levert een vermogen van 144 tot 237 pk en geeft de trekker een maximumsnelheid van 50 km/h. Met een cilinderinhoud van 6,1 liter, vierkleppentechniek en commonrail-inspuiting zorgt de motor voor een krachtig rijgevoel. Deze compacte zware trekker is ontworpen voor grote prestaties en een hoge belastbaarheid. Motor en transmissie zijn ideaal op elkaar afgestemd, wat leidt tot een hoog totaalrendement.

  Fendt 700 Vario Gen6

  Traploos rijden met de beproefde Vario-transmissie

  De Vario-transmissie zorgt voor een traploze rijaandrijving van 0,02 km/h tot aan de topsnelheid van 50 km/h. Resultaat van deze traploze snelheidsregeling is optimale belasting van de motor. De bijzonder grote brandstofefficiëntie wordt onder andere bereikt door het tractor management systeem (TMS). Het tractor management systeem (TMS) regelt de motor en de transmissie zodat je altijd optimaal zuinig rijdt. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste snelheid invoeren.

  VisioPlus-cabine: perfect (over)zicht

  De smalle, lage motorkap én de VisioPlus-cabine garanderen een ononderbroken verticaal zicht over 77 graden. De voorruit van de cabine is gebogen en loopt door tot in het dak. Dit biedt de gebruiker onbeperkt zicht op een volledig geheven voorlader. Bovendien voorkomt de geïntegreerde welving van de ruit dat daar materiaal op blijft liggen.

  Cabinevering

  De Fendt 700 Vario is leverbaar in 3 uitvoeringen 4 punts vering mat conische rubbers of pneumatisch geveerd.  Of de Comfort pneumatisch 3 punts geveerde cabine (midden voor en  2 veerpoten met druklucht achter).

  FendtONE-bestuurderswerkplek

  Smart-farming-FendtONE

  De nieuwe FendtONE-bestuurderswerkplek overtuigt qua functionaliteit, ergonomie en aanpasbaarheid aan persoonlijke wensen. Maar de bediening is nog steeds zoals je dit mag verwachten van Fendt. De nieuwe, ergonomische multifunctionele rijhendel heeft meer programmeerbare toetsen.

  Verder is de bediening door u zelf geheel in te richten naar eigen wensen en als u morgens weer instapt hoeft u alleen maar te kiezen voor uw eigen instellingen  en is alles weer zoals u het had ingesteld.
  Het nieuwe FendtONE-platform laat als eerste de machines en jouw kantoor samensmelten tot één bedieningseenheid. FendtONE verbindt de vertrouwde bediening van de trekker via een terminal met de plannings- en beheerstaken die vanouds op kantoor plaatsvonden. Met FendtONE kun je perceel gegevens en opdrachten plaats onafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar de machine verzenden. Daarbij is de weergave zowel in de trekker cabine (on-board) als op kantoor of onderweg (off-board) steeds hetzelfde. Zo ondersteunt FendtONE je bij het optimaliseren van al je arbeidsprocessen.

  Om de werkplek zo goed mogelijk volgens jouw wensen in te richten, heb je de keuze uit vier uitvoeringen:

  • Power
  • Power+
  • Profi
  • Profi+.

  Binnen deze uitvoeringen kun je steeds kiezen tussen Setting 1 en Setting 2.

  Meer weten over de Fendt 700 Vario Gen6?

  < naar overzicht trekkers