Rauch Kunstmeststrooiers

Wereldwijd vertrouwen landbouwers en loonbedrijven op de kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur van de RAUCH-producten.  Het kantoor van RAUCH bevindt zich in Sinzheim bij Baden-Baden. Sinds 1921 ontwikkelt en bouwt RAUCH machines voor de landbouw en de gladheidbestrijding. Het hoge innovatievermogen met gevoel voor de markt en de klant, alsmede het gebruik van nieuwste ontwikkelingstechnologieën en modernste productiesystemen garanderen een hoge productkwaliteit.

MDS

Alle bewerkingen met 1 soort strooischijf. Dat is de toekomstgerichte en betrouwbare zekerheid van de MDS serie. Basisbemesting, kantstrooien of overbemesten, alles kan ingesteld worden. Met werkbreedtes tot 24m, veel instelmogelijkheden en een doseercomputer kan er een gewenst strooibeeld gemaakt worden. De onderhoudsvrije schoepen en aandrijving die in een oliebad ligt zorgen voor een groot gebruiksgemak.
Met een bak inhoud tot 900 liter, die met opzetschotten nog bijna verdubbeld kan worden is een grote capaciteit beschikbaar.

Download hier de brochure van de MDS.

AXIS

De AXIS serie staat voor bedieningsgemak. Eenvoudige aanbouw, eenvoudige bediening en betrouwbaar strooien. De strooibreedte wordt met één handgreep ingesteld, waarna u aan het werk kan. Een werksnelheid van 25km/u met een strooibreedte tot 50m zijn mogelijk, waarbij de afgifte nog 500kg/hectare is. Hierbij heeft u de capaciteit van een bakinhoud tot 2000l die met opzetschotten tot 4000l uitgebreid kan worden!

Download hier de brochure van de AXIS.

Meer weten over de Rauch kunstmeststrooiers?

<  naar overzicht werktuigen

Geef een reactie