Fendt 600 Vario

Ontmoet een volledig nieuwe serie – de Fendt 600 Vario. Met zijn compacte afmetingen en indrukwekkende prestaties opent hij nieuwe mogelijkheden in akkerbouw, grasland, transport en voorladerinzet. Ontdek de innovatieve kracht en passie die in elk onderdeel van deze tractor zijn geslopen.

Geïnspireerd door de natuur

De volledig nieuw ontwikkelde Fendt 600 Vario-serie biedt landbouwers een superieure allround tractor in het middelste prestatiesegment van 164 pk tot maximaal 224 pk. Er worden innovatieve technologieën gebruikt die geïnspireerd zijn door indrukwekkende vaardigheden uit de dierenwereld.

De Fendt 600 Vario: innovatie voor veelzijdige taken

Naast indrukwekkende kenmerken zoals onovertroffen wendbaarheid en de compleet nieuwe generatie traploze aandrijftechniek VarioDrive heeft de Fendt 600 Vario nog wel iets meer te bieden. Hij maakt onder andere ook indruk met een maximum aan comfort, bij het gebruik voor transport en met zijn opmerkelijke hydraulische prestaties. Zijn veelzijdige vaardigheden maken van hem een onmisbare partner – zowel op het veld als bij het transport. Deze tractor stelt nieuwe normen en maakt uw werk in alle opzichten gemakkelijker.

Ongeëvenaard comfort in de Fendt 600 Vario

Onze VisioPlus-cabine is speciaal ontworpen voor lange werkdagen en biedt je een onmiskenbare en unieke werkplek. Ervaar de nieuwe premium bestuurdersstoel met memory- en massagefunctie, die u het hoogste zitcomfort biedt. U hebt de beschikking over een grote koel- en warmhoudbox voor dranken en eten. Daarnaast kan de filtering van de lucht in de cabine al af fabriek worden voorbereid op beschermingsklasse 4. Zo bent u optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld stof of dampen van vloeibare gewasbeschermingsmiddelen beschermd.

Sterk presterend hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem van de Fendt 600 Vario biedt een indrukwekkende opbrengst en vermogen met naar keuze 152 l/min of zelfs tot 205 l/min. Met een grote onttrekbare oliehoeveelheid van 65 liter bent u goed uitgerust. Het gebruik van vlakke afdichtende Flat Face koppelingen (FFC) aan de voorkant, achterkant en voor de Power Beyond koppelingen garandeert een lekvrij gebruik en minder drukverlies. Ga met de Fendt 600 Vario voor een hydraulisch systeem dat aan uw eisen voldoet.

Veilig en brandstofbesparend bij het transporteren dankzij het royale laadvermogen van 5,8 t en het lage toeren concept

De Fendt 600 Vario stelt met zijn royale laadvermogen van 5,8 t de norm voor een veilig transport prestaties in zijn pk-klasse weer een stuk scherper. Vanwege de lichtgewicht constructie en het grote laadvermogen van maar liefst 5,8 t is de 600 Vario de trekker waar u van op aan kunt als het gaat om zware transport werkzaamheden of wanneer u met grote werktuigcombinaties op pad bent. Daarbij komt dan nog de geniale combinatie van het lage toeren concept met de splinternieuwe VarioDrive-aandrijving. Daarmee haalt u de 40 km/h al bij het stille en brandstofbesparende toerental van 1100 tpm, en bij 50 km/h is dat nog steeds maar 1300 tpm. En zo koppelt de Fendt 600 Vario een veilige manier van transporteren aan een uitzonderlijk rendement en een uitstekend rijcomfort.

Fendt Care

Meest uitgebreide garantie-uitbreiding voor tractoren op de markt

Met de garantie-uitbreiding Fendt Care bieden we u een uitgebreid aanbod voor het indekken van de reparatierisico’s bij nieuwe machines. Vertrouw volledig op onze onderhouds- en reparatieservice op maat. Met een langetermijndekking van maximaal 8 jaar en 8.000 draaiuren wat betreft tractoren, biedt Fendt de omvangrijkste dekking en de langste looptijd in de sector. Volledige controle over de kosten en planningszekerheid – focus u volledig op uw werkzaamheden in het veld.

Meer weten over de Fendt 600 Vario?

< naar overzicht trekkers