Brunimat

Brunimat levert en installeert melktapautomaten in Nederland en Belgiƫ

Steeds meer melkveehouders in Nederland en BelgiĆ« kiezen voor de aanschaf van een melktapautomaat. Vaak omdat zij een extra bron van inkomsten zoeken of een eerlijke prijs voor de melk willen vragen. Maar ook omdat ze de consument kennis willen laten maken met het originele product en met de veehouderij. Ook spelen melkveehouders met het kopen van een melktap in op de ontwikkeling dat consumenten duurzamer willen leven en producten rechtstreeks bij de producent willen kopen. De beleving van het uitstapje naar de boerderij, vaak samen met jonge kinderen, speelt daarbij een rol.

Melktapautomaten worden stand alone neergezet maar ook in combinatie met de verkoop van eieren, groenten en fruit. Door meerdere producten aan te bieden, versterkt dit de verkoop. Ook gebruiken melkveehouders de melktaps als aanvulling op bestaande faciliteiten zoals een camping of zaalverhuur. Vanuit agrarische kinderdagverblijven zien wij de vraag naar onze melktaps toenemen.

Wij leveren standaard en maatwerk

Wij leveren een groot assortiment melktapautomaten aan de Nederlandse en Belgische markt die wij bij de klant installeren. Ook leveren wij regelmatig maatwerk, geheel naar wens van de klant. Na de installatie ontvangt de melkveehouder een uitgebreide uitleg en bieden wij zowel telefonisch als op locatie ondersteuning bij het oplossen van storingen.

Melktap kopen

Wanneer je overweegt om een melktap te kopen dan adviseren wij je graag over de aanschaf en plaatsing van de juiste melktapautomaat. Meer informatie kunt je vinden op: www.brunimat.nl

Brunimat is onderdeel van Holland-Utrecht B.V.

Voor meer informatie en verkoop:
Marc Gerards
Mail: info@brunimat.nl
Tel: 06 – 22 50 00 26