• Fendt 1000 Vario

  500 pk’s voor uw dagelijks werk – met de Fendt 1000 Vario
  Groot, sterk en uniek – één meesterlijk brok techniek. Door combinatie met de toonaangevende Fendt-technologie is een ‘German Meisterwerk’ ontstaan. Beleef de ware kracht, de volledige tractie, de meesterlijke besturing en de zeer slimme integratie met andere werktuigen – met de nieuwe Fendt 1000 Vario.

  Een echt ‘German Meisterwerk’.


  Fendt iD. 

  Het Fendt iD-lagetoerentalconcept combineert een permanent laag brandstofverbruik met een langere levensduur. Het toerentalbereik van de Fendt 1000 Vario is 650 tot 1700 t/min. In het belangrijkste werktraject liggen de toerentallen tussen 1100 en 1500 t/min. Daardoor worden de samenstellende delen ontzien en daalt het brandstofverbruik. De motor van de Fendt 1050 Vario bijvoorbeeld levert al vanaf 1100 t/min het indrukwekkende koppel van 2400 Nm.

  Een ongekende Fendt Variotronic.
  De Fendt 1000 Vario is voorzien van de nieuwste softwareoplossingen. Deze zijn optimaal geïntegreerd en combineren de afzonderlijke stappen van de werkzaamheden tot een perfect geheel. Of het nu het nieuwe, open spoorgeleidingssysteem betreft of bijvoorbeeld variabele dosering per hectare, Fendt Variotronic biedt oplossingen voor de gehele werkdag (en -nacht). Daarbij staan een eenvoudige bediening en absolute betrouwbaarheid van alle systemen steeds voorop.