• Fendt Trekkers

  Fendt Trekkers

  Alle Fendt tractoren in één oogopslag; De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk – van 200 Vario tot 1000 Vario. Klik hieronder op het model waar u meer over te weten wil komen:

   

  Fendt 200 V/F/P

  Sinds 2009 stelt Fendt op het gebied van smalspoortrekkers nieuwe normen op het gebied van absolute toptechnologie. Met de Fendt 200 V/F/P Vario-serie ervaart u efficiëntie, productiviteit en veiligheid in combinatie met het beste rijcomfort, in wijn-, fruit- en hopteelt.

  Meer weten

   

   

  Fendt 200 Vario

  Fendt houdt vast aan zijn van de zwaardere series bekende strategie om technologieën die de efficiëntie vergroten ook bij de kleinere trekkers te integreren. Deze baanbrekende nieuwe technologie is nu dan ook beschikbaar voor de compacte krachtpatser Fendt 200 Vario.

  Meer weten

   

   

  Fendt 300 Vario

  De Fendt 300-serie vormt sinds het begin in 1980 de combinatie van de ervaringen van vele generaties met het voortdurende streven naar de beste kwaliteit en prestaties. Op grasland en bouwland, bij transport en in de publieke dienst– uitgerust met een surplus aan functies, comfort en efficiënte technologie, is de Fendt 300 Vario uw betrouwbare partner bij de uitdagingen dieuw werk u dagelijks stelt.

  Meer weten

   

   

  Fendt 500 Vario

  De Fendt 500 Vario is dé ideale allround trekker, waarop u altijd kunt rekenen. Hij kenmerkt zich door een grote trekkracht, precies bij verplegingswerk, zeer zuinig in het verbruik, comfortabel en veilig tijdens transport.

  Meer weten

   

   

   

  Fendt 700 Vario

  Want gewoon goed is niet goed genoeg. Alleen een perfect samenspel van trekker en bestuurder leidt tot een positief resultaat. Om uw dagelijks werk perfect te laten verlopen, hebben wij de beste oplossingen in de nieuwe Fendt 700 Vario samengebracht.

  Meer weten

   

   

   

  Fendt 800 Vario

  De nieuwe 800 Vario is de populaire zware trekker die scoort met compactheid, flexibiliteit en  prestaties. Met zijn 280 pk is hij niet alleen sterk  op het land, maar ook superieur in transport.

  Meer weten

   

   

   

   

  Fendt 900 Vario

  De Fendt 900 Vario is sinds 1995 leider op de markt voor zware trekkers voor grote landbouw- en loonwerkbedrijven. De nieuwe 900 Vario kan met zijn maximumvermogen van 390 pk nóg meer, en doet dat door de uitgekiende techniek vaak ook beter.

  Meer weten

   

   

   

  Fendt 1000 Vario

  Groot, sterk en uniek – één meesterlijk brok techniek. Door combinatie met de toonaangevende Fendt-technologie is een ‘German Meisterwerk’ ontstaan. Beleef de ware kracht, de volledige tractie, de meesterlijke besturing en de zeer slimme integratie met andere werktuigen – met de nieuwe Fendt 1000 Vario.

  Meer weten

   

   

   

  Fendt Variotronic

  Volgens het principe ‘Slim geïntegreerd’ combineert Fendt voor boeren en loonwerkers plaatwerk met de nieuwste elektronica tot een nóg beter presterend geheel.

  Meer weten