Fendt Trekkers

Alle Fendt trekkers in één oogopslag; De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk – van 200 Vario tot 1000 Vario.

Klik hieronder op het model voor meer informatie:

Fendt-V-F-P

Fendt e100V Vario

De nieuwe Fendt e100 V Vario met elektrische aandrijving is de eerste tractor in serieproductie, die met geringe geluidsoverlast en emissievrij werkt. Zowel op het gebied van speciale gewassen, in kassen, op bedrijven met een eigen stroomproductie of bij gemeentes is de e100 V Vario ideaal in gebruik.  


Fendt 200 V/F/P

In de nieuwe generatie smalspoortrekkers 200 V/F/P Vario introduceert Fendt het intuïtieve bedieningsconcept FendtONE. Daarmee brengt het de eerste smalspoortrekker op de markt met een volledig geïntegreerde terminal.    


Fendt-200-Vario

Fendt 200 S Vario

Wie op zoek is naar een trekker met compacte afmeting en grote wendbaarheid komt al snel uit bij de Fendt 200 S Vario. Het ontwerp van de grote trekkers is nu ook beschikbaar op de compactere Fendt-trekkers.


Fendt-300-Vario

Fendt 300 Vario

Wie eenmaal in de praktijk met een Fendt 300 Vario gewerkt heeft, weet hoeveel die kan. Op grasland, bouwland, bij transport of in de publieke dienst: de nieuwe generatie is modulair van opbouw en kan helemaal aan jouw behoeften worden aangepast: de Fendt 300 Vario is de betrouwbare en uiterst waardevaste begeleider bij het aangaan van je dagelijkse uitdagingen.


Fendt-500-Vario

Fendt 500 Vario

Omstandigheden in de landbouw worden steeds uitdagender: van extreme weersomstandigheden tot aan strengere wettelijke richtlijnen. De Fendt 500 Vario met FendtONE, biedt iets dat jouw werk eenvoudiger maakt – zowel op de machine als in de planning op kantoor en tijdens het werk in het veld. Het is geen verrassing dat de Fendt 500 Vario een van de meest populaire allround trekkers is: sterk in het veld, wendbaar, zuinig brandstofverbruik en comfortabel en veilig op de weg.


Fendt-700-Vario

Fendt 700 Vario Gen6

Wat goed is nóg beter maken, is het uitgangspunt voor elke Fendt-innovatie. Niet voor niets is de Fendt 700 Vario al jaren een van de meest geliefde trekkers. De combinatie van compacte kracht, wendbaarheid, functionaliteit en comfort maakt de trekkers uit de 700 serie tot betrouwbare partners.


Fendt 700 Vario Gen7

Fendt 700 Vario Gen7

De nieuwste generatie van de Fendt 700 Vario zet wereldwijd nieuwe normen in dit segment. Tot de hoogtepunten van de Fendt 700 Vario Gen7 behoren naast zijn indrukwekkende prestatievermogen, zijn enorme flexibiliteit en zijn duurzame technologieën en functies die hem tot uw nieuwe favoriete plek maken.


Fendt-900-vario

Fendt 900 Vario

Omstandigheden in de landbouw worden steeds uitdagender: van extreme weersomstandigheden tot aan strengere wettelijke richtlijnen. De Fendt 900 Vario met FendtONE, biedt iets dat jouw werk eenvoudiger maakt – zowel op de machine als in de planning op kantoor en tijdens het werk in het veld. De Fendt 900 Vario staat voor unieke flexibiliteit en valt op door zijn lage brandstofverbruik.


Fendt-900-Vario-MT

Fendt 900 Vario MT

De Fendt 900 Vario MT is een compleet nieuwe rupstrekker. De 900 Vario MT is bijzonder slagvaardig in de bewerking van grote oppervlakten en onderscheidt zich door zijn unieke rijcomfort op basis van een compleet nieuw, innovatief veringsconcept.   


Fendt-1000-Vario

Fendt 1000 Vario

Tractievermogen gecombineerd met intelligentie: met tot 517 pk is de Fendt 1000 Vario een echte krachtpatser. Dankzij het uniforme FendtONE-besturingssysteem is de bediening van de Fendt 1000 Vario intuïtief en is de bediening vanaf kantoor nog nooit zo eenvoudig geweest.


Fendt-1100-MT-rupstrekker

Fendt 1100 MT

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw van rupstrekkers is Fendt wereldwijd toonaangevend. In de nieuwe Fendt 1100 Vario MT zijn ervaring en innovatie samengebracht zodat je elke dag de best mogelijke resultaten kunt behalen. 


Fendt-Cargo-voorlader

Fendt Cargo-voorlader

Doorslaggevende bij de ontwikkeling van Fendt Cargo was dat de trekker en voorlader een geheel moesten vormen. Zij zijn dus optimaal op elkaar afgestemd; zowel wat betreft de technische kenmerken als het algeheel ontwerp.     


FendtONE

FendtONE

Met FendtONE slaat Fendt een nieuwe en toekomstgerichte weg in. Een weg die uw kantoorwerkzaamheden met uw veldwerk verbindt. Op een gemakkelijke en intuïtieve manier.