• Fendt Trekkers

  Alle Fendt tractoren in één oogopslag; De Fendt tractorenlijn betekent vooruitgang, traploos en efficiëntie in alle klassen van 70 tot 500 pk – van 200 Vario tot 1000 Vario. Klik hieronder op het model waar u meer over te weten wil komen:

  Fendt-V-F-P

  Fendt 200 V/F/P

  In de nieuwe generatie smalspoortrekkers 200 V/F/P Vario introduceert Fendt het intuïtieve bedieningsconcept FendtONE. Daarmee brengt het de eerste smalspoortrekker op de markt met een volledig geïntegreerde terminal.     

  Meer weten
  Fendt-200-Vario

  Fendt 200 S Vario

  Wie op zoek is naar een trekker met compacte afmeting en grote wendbaarheid komt al snel uit bij de Fendt 200 S Vario. Het ontwerp van de grote trekkers is nu ook beschikbaar op de compactere Fendt-trekkers.

  Meer weten  Fendt-300-Vario

  Fendt 300 Vario

  Wie eenmaal in de praktijk met een Fendt 300 Vario gewerkt heeft, weet hoeveel die kan. Op grasland, bouwland, bij transport of in de publieke dienst: de nieuwe generatie is modulair van opbouw en kan helemaal aan jouw behoeften worden aangepast: de Fendt 300 Vario is de betrouwbare en uiterst waardevaste begeleider bij het aangaan van je dagelijkse uitdagingen.

  Meer weten


  Fendt 500 Vario

  Omstandigheden in de landbouw worden steeds uitdagender: van extreme weersomstandigheden tot aan strengere wettelijke richtlijnen. De Fendt 500 Vario met FendtONE, biedt iets dat jouw werk eenvoudiger maakt – zowel op de machine als in de planning op kantoor en tijdens het werk in het veld. Het is geen verrassing dat de Fendt 500 Vario een van de meest populaire allround trekkers is: sterk in het veld, wendbaar, zuinig brandstofverbruik en comfortabel en veilig op de weg.

  Meer weten
  Fendt-700-VarioFendt 700 Vario

  Wat goed is nóg beter maken, is het uitgangspunt voor elke Fendt-innovatie. Niet voor niets is de Fendt 700 Vario al jaren een van de meest geliefde trekkers. De combinatie van compacte kracht, wendbaarheid, functionaliteit en comfort maakt de trekkers uit de 700 serie tot betrouwbare partners.

  Meer weten  Fendt-800-VarioFendt 800 Vario

  De nieuwe 800 Vario is de populaire zware trekker die scoort met compactheid, flexibiliteit en  prestaties. Met zijn 280 pk is hij niet alleen sterk  op het land, maar ook superieur in transport.

  Meer weten
  Fendt 900 Vario

  Omstandigheden in de landbouw worden steeds uitdagender: van extreme weersomstandigheden tot aan strengere wettelijke richtlijnen. De Fendt 900 Vario met FendtONE, biedt iets dat jouw werk eenvoudiger maakt – zowel op de machine als in de planning op kantoor en tijdens het werk in het veld. De Fendt 900 Vario staat voor unieke flexibiliteit en valt op door zijn lage brandstofverbruik.

  Meer weten
  Fendt 1000 Vario

  Tractievermogen gecombineerd met intelligentie: met tot 517 pk is de Fendt 1000 Vario een echte krachtpatser. Dankzij het uniforme FendtONE-besturingssysteem is de bediening van de Fendt 1000 Vario intuïtief en is de bediening vanaf kantoor nog nooit zo eenvoudig geweest.

  Meer weten  Fendt Variotronic

  Volgens het principe ‘Slim geïntegreerd’ combineert Fendt voor boeren en loonwerkers plaatwerk met de nieuwste elektronica tot een nóg beter presterend geheel.

  Meer weten