Fendt 500 Vario

Fendt-500-Vario

Omstandigheden in de landbouw worden steeds uitdagender: van extreme weersomstandigheden tot aan strengere wettelijke richtlijnen. De Fendt 500 Vario met FendtONE, biedt iets dat jouw werk eenvoudiger maakt – zowel op de machine als in de planning op kantoor en tijdens het werk in het veld. Het is geen verrassing dat de Fendt 500 Vario een van de meest populaire allround trekkers is: sterk in het veld, wendbaar, zuinig brandstofverbruik en comfortabel en veilig op de weg.

De Fendt 500 Vario, een multi-inzetbare trekker

Fendt-500-Vario

Of het nu om werkzaamheden in de akkerbouw, voor de veredeling of voor graslanden gaat, op de Fendt 500 Vario kan ieder werktuig direct op de ideale aansluiting worden aangesloten. Zijn multi-inzetbaarheid is dus een groot voordeel, want zo kun je met slechts één trekker aan alle eisen van je bedrijf voldoen. Tegenwoordig zijn middelgrote of grote bedrijven aangewezen op trekkers met een hoge belastbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en efficiëntie. Zorg jij ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst met de Fendt 500 Vario, dé trekker voor alle situaties?

FendtONE

Fendt-500-Vario

De Fendt 500 Vario beschikt over het nieuwe FendtONE-bestuurdersstation (aan boord) voor meer functionaliteit, aanpasbaarheid en ergonomie.

Met FendtONE kun je perceelgegevens en opdrachten plaats onafhankelijk op een computer of smartphone inplannen en deze data vervolgens naar de machine verzenden. Daarbij is de weergave zowel in de trekker cabine (on-board) als op kantoor of onderweg (off-board) steeds hetzelfde. Zo ondersteunt FendtONE je bij het optimaliseren van al je arbeidsprocessen.

De Fendt spotlights voor de Fendt 500 Vario op een rij:

  • FendtONE platform
  • Automatische stuurasvergrendeling
  • Fendt Reaction stuursysteem
  • VisioPlus cabine
  • Infotainment pakket + 4.1 sound system
  • Voorlader Fendt CARGO 4X/80 DW met 3e ventiel
  • Fronthef cat. 2 positie/ontlasting
  • Smart Farming oplossingen

Meer weten over de Fendt 500 Vario?

naar overzicht trekkers