• Werktuigen

  Holland-Utrecht levert een breed assortiment aan werktuigen. Merken die wij in het assortiment hebben zijn o.a.:

  • Fendt
  • Flingk
  • Giant
  • Joskin
  • Moreni
  • Lengerich
  • Quick Cover
  • Rauch
  • Sim Holland
  • Stoll

  Fendt hakselaars

  Met de Fendt Katana 650 introduceert Fendt een veldhakselaar, die nog efficiënter is dan zijn voorganger. Met een geheel nieuwe, ontwikkelde gewasstroom en een innovatief vierwielaandrijvingsconcept is de Fendt hakselaar klaar voor zelfs het meest veeleisende gebruik. Hoe afwisselender de omstandigheden, des te meer de Fendt Katana tot zijn recht komt.

  Fendt harken

  Ben je toe aan een nieuwe of grotere hark? Informeer dan naar de mogelijkheden van de innovatieve Fendt Former-harken. Met hun uitstekende eigenschappen brengen ze het kwaliteitsvoer schoon en nauwkeurig bij elkaar. De machine is leverbaar in werkbreedten die uiteenlopen van een praktische enkele hark vanaf 3,40 m tot een vierrotorhark met een werkbreedte van 14 m. Met de Fendt Former kun je dus elk oppervlak aan.

  Fendt maaiers

  Fendt heeft een uitgebreid assortiment met voor elke gebruiker een passende maaier; de trommel maaiers Fendt cutter en de schijven maaiers Fendt Slicer front- en achtermaaiers en natuurlijk maaicombinaties tot 9.30 meter breed, uiteraard naar keuze zonder of met kneuzer.

  Fendt opraapwagens

  Of je nu veehouder of loonwerker bent; Fendt biedt een opraapwagen voor elk bedrijf. Holland-Utrecht levert verschillende Fendt Tigo opraapwagens zoals de Fendt Tigo MS, MR of de MR Profi geschikt voor de middelgrote veehouderijbedrijven en de Fendt Tigo PR, VR en XR bedoeld voor loonwerkersbedrijven en grote landbouwbedrijven.

  Fendt persen

  Om kwalitatief hoogwaardig ruwvoer te oogsten, heb je machines nodig waar je op kunt vertrouwen. Holland-Utrecht levert verschillende Fendt persen zoals de Fendt Rotana F perswikkelcombinatie (ronde balen), de Fendt Rollector (ronde balenwikkelaar), de Rotana V (vier modellen variabelekamerpersen met uitgebreide opties) en de Fendt Squadra (vierkantebalenpers).

  Fendt schudders

  De Fendt Twister is verkrijgbaar in werkbreedtes van 4.30 in de hef tot het model op wielstel van 12.70 meter en met de Fendt Lotus herintroduceert Fendt de (voorheen Lely Lotus) weer in de markt met drie werkbreedtes, van 7.70m tot 12.50m.

  Fendt veldspuit

  Voor de intensieve gebruiker heeft Fendt de Rogator 600 in het assortiment; de zelfrijdende veldspuit. De Rogator 600 is wendbaar en flexibel, zuinig, sterk presterend en gemakkelijk in het gebruik.

  Fendt verreikers

  De Cargo T955 is een echte Fendt. Met zijn unieke technische oplossingen biedt de Cargo T955 je meer comfort en betere prestaties dan welke andere verreiker dan ook.

  Flingk machinebouw

  Als Flingk dealer levert Holland-Utrecht elke machine uit hun uitgebreide assortiment. Flingk is een jong en dynamisch bedrijf, wat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines gericht op de agrarische sector en de grondverzet industrie.

  Giant wielladers/shovels

  Met de G2200E introduceert GIANT haar eerste elektrische wiellader ofwel elektrische shovel. De G2200E combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking en natuurlijk geheel zonder uitlaatgassen.

  Moreni rotorkopeggen

  In de modellen van de Compact serie is alle Moreni technologie ontwikkeld in compacte afmetingen. De structuur en de uitrusting zijn grotendeels identiek aan de grotere modellen. De M.A. en Kronos modellen liggen aan de basis van het succes van Moreni en zijn dan ook de meest verkochte modellen. En in alle Vitis modellen heeft Moreni een speciale maat rotorkop eg ontwikkeld die is aangepast aan wijngaarden, boomgaarden en kassen.

  Lengerich voermengwagens

  De basis van elke  Lengerich voermengwagen is de Duitse ‘grundlichkeit’. Door de gebruikte materialen en staalsoorten wordt een slijtvaste bakconstructie bereikt waardoor de levensduur van de wagen ongekend lang is.

  Lengericht-Kuilvoersnijder

  Lengerich kuilvoersnijders

  De Lengerich kuilvoersnijder V-LOAD Cutter Topstar biedt een unieke snijkwaliteit dankzij het gepatenteerde BvL dubbelmes snijsysteem. Dit maakt indruk met het unieke patroon. Alle messen worden gelijktijdig aangedreven met slechts één aandrijfcilinder en laten een perfect glad snijoppervlak achter, opwarmen door verwijdering is niet langer een probleem.

  Joskin mengmesttanks

  Joskin Cobra2

  Joskin Modulo2

  Joskin Quadra

  Joskin Euroliner

  Joskin aanbouw bemesters

  Joskin Multi-action

  Joskin Solodisc

  Joskin bouwlandbemesters

  Joskin stalmeststrooiers

  Joskin Tornado3

  Joskin Siroko

  Joskin Ferti-Space2

  Joskin Ferti-Cap

  Joskin kippers

  Joskin Trans-KTP 9, 11 en 15 T

  Joskin Trans-KTP 17/22/27/34

  Joskin veewagens

  Joskin Betimax R

  Joskin Betimax RDS

  Joskin-Cargo-lift

  Joskin haakarmsystemen

  Joskin Cargo-Lift CL

  Joskin Cargo-lift CLX

  Joskin weidebeluchters

  Joskin BF en Joskin Garden BF economische weidebeluchters

  Joskin EBR4S topklasse weidebeluchters

  Joskin weilandbloters

  Uw afgegraasde weiland weer een nieuwe groeiperiode in na een maaibeurt met de Joskin weiland bloter. Alle gewas bij de start van de groeiperiode op de zelfde lengte geeft ook de goede gewassen een kans om volledig uit te groeien.

  Quick Cover kipper afdeksysteem

  Quick Cover kipper afdeksysteem leverbaar met 3 soorten doek. Leverbaar voor de meeste merken en modellen kippers, dumpers en silagewagens.

  Rauch kunstmeststrooiers

  Wereldwijd vertrouwen landbouwers en loonbedrijven op de kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur van de RAUCH-producten.

  SIM Holland aftakas agregaten

  Een eenvoudig maar onmisbaar apparaat op iedere boerderij: de trekker aangedreven generator.

  STOLL voorladers

  De STOLL voorladers kunnen op alle merken trekker gemonteerd worden. Er is keuze voor mechanische of elektrische bediening. Optioneel kan de voorlader in trekker of een andere gewenste kleur gespoten worden.

  STOLL voorzetapparatuur

  Voor alle voorladers en grondverzetmachines heeft STOLL een groot assortiment voorzetapparatur beschikbaar.