Fendt hakselaars

Fendt-Katana-650

Met de Fendt Katana 650 introduceert Fendt een veldhakselaar, die nog efficiënter is dan zijn voorganger. Met een geheel nieuwe, ontwikkelde gewasstroom en een innovatief vierwielaandrijvingsconcept is de Fendt hakselaar klaar voor zelfs het meest veeleisende gebruik. Hoe afwisselender de omstandigheden, des te meer de Fendt Katana tot zijn recht komt.

Met de Fendt Katana 650 maakt het op grasland niet uit of het terrein steil is, of de ondergrond zacht, of als het te oogsten gewas niet overal even vochtig is. De zeer grote hakseltrommel en de zes voorperswalsen zorgen ook bij de grootste doorvoer voor een optimale hakselkwaliteit. Ook met maïs hakselen is de nieuwe Fendt Katana niet te stoppen. Hij werkt krachtig en nauwkeurig en garandeert bij zowel grote als kleine snijlengten maximale haksel- en ontsluitingskwaliteit.

De vele Fendt Katana’s die er rondrijden, spreken wat dat betreft voor zich. Gehakseld voer dat te lange delen en niet goed gekneusde stengeldelen bevat, laten de koeien liggen. Daarmee zou waardevolle biomassa en als gevolg daarvan melkproductie en dagelijkse groei verloren gaan. Om het volledige potentieel van het geoogste product te kunnen benutten, worden de korrels volledig worden gekneusd en ook bij grotere snijlengten alle plantendelen volledig worden ontsloten.

Bekijk hieronder de video van de Fendt Katana 650.

Wil je een hakselaar kopen? Overweeg dan de Fendt Katana 650:

  • Andere gewasstroom: Fendt CropFlow 2.0
  • Geheel nieuwe korrelkneusrollen: Fendt R- & RS-Cracker
  • Uitstekende kneuzing, ook bij snijlengten tot 30 mm in maïs
  • Tot wel 21% meer verwerkingscapaciteit vergeleken met het voorgaande model
  • Nieuwe messenslijpinrichting, uniek in de markt
  • MTU 6-cilinder-lijnmotor die voldoet aan emissienorm Fase V
  • Duidelijk toegenomen nominaal vermogen: 478 kW / 650 pk (ECE R120)
  • Slim vierwielaandrijvingsconcept Fendt BalancedGrip als optie

Meer weten over de Fendt Katana 650?

naar overzicht werktuigen