• Fendt 700 Vario Gen7

  Geïnspireerd door de behoeften en ideeën van klanten en de claim om de beste innovaties en technologieën te produceren, heeft Fendt een trekker ontwikkeld die niets te wensen overlaat, de Fendt 700 Vario Gen7.

  Toonaangevend in de klasse van 200-300 pk

  De nieuwste generatie van de Fendt 700 Vario zet wereldwijd nieuwe normen in dit segment. Tot de hoogtepunten van de Fendt 700 Vario Gen7 behoren naast zijn indrukwekkende prestatievermogen, zijn enorme flexibiliteit en zijn duurzame technologieën en functies die hem tot uw nieuwe favoriete plek maken.

  Nieuwe motor met Fendt iD-lagetoerentalconcept

  De 7,5-liter AGCO Power-motor werd speciaal ontwikkeld voor de Fendt 700 Vario Gen7. Dankzij het Fendt iD-lagetoerentalconcept wordt de hoogste koppel al bij lage toerentallen bereikt. Zo ligt het nominale toerental bij slechts 1700 t/min wat tot een vast laag brandstofverbruik leidt.

  Intelligente VarioDrive-aandrijving

  Fendt VarioDrive staat voor traploos, dynamisch rijden bij elke snelheid tussen 0,02 en 60 km/h. Daarbij worden voor- en achteras afzonderlijk aangedreven. Dankzij een slim geregelde 4wd-koppeling is handmatige inschakeling van de 4wd niet meer nodig. Het wegvallen van de snelheidsbereikschakeling I/II zorgt ook voor extra comfort. Door het ‘pull-in-turn’-effect van de VarioDrive-aandrijving kan de kleinst mogelijke draaicirkel worden gerealiseerd.

  Geïntegreerd bandendrukwisselsysteem VarioGrip in combinatie met grotere banden

  Voor maximale bodembescherming en trekkracht: met een diameter van maximaal 2,05m achter en 1,60m voor worden bij de Fendt 700 Vario Gen7 nieuwe bandenafmetingen gebruikt. Met VarioGrip, het geïntegreerde bandendrukregelsysteem, kan de bandenspanning eenvoudig via de terminal worden ingesteld. Daardoor kan tot 8% diesel worden bespaard en tot 10% meer trekkracht op het land worden gerealiseerd. VarioGrip beschikt over een voertuiggerelateerde ventiel- en luchtgeleidingstechnologie en is zowel geschikt voor fusee- en flensassen alsook voor cultuurwielen voor rijgewassen. Daarbij bestaat dankzij de beschermde constructie geen gevaar van afscheuren van de luchtleidingen.

  Enorme wendbaarheid

  Met een draaicirkel van slechts 10,0 m bij 540/65 R30-banden is de Fendt 700 Vario Gen7 enorm wendbaar. Zelfs met 600/70 R30-banden bedraagt de draaicirkel slechts 11,8 m – opmerkelijk in de 300 pk-klasse!

  Extreem lage vermogen-gewichtsverhouding in combinatie met zeer hoge gebruikslast

  Het topmodel Fendt 728 Vario heeft een vermogen-gewichtsverhouding van slechts 30,5 kg/pk. Bij een toelaatbaar totaalgewicht van 15 t (40 km/u- en 50 km/u-uitvoering) is een hoge gebruikslast van tot 6,2 t beschikbaar.

  Nieuwe generatie voorladers Fendt Cargo 6.100

  Een max. hefvermogen van 4.070 kg en een hefhoogte van 4,85 m laten qua laadvermogen niets meer te wensen over. De Fendt Cargo 6.100 beschikt over een eigen ventielenblok met afzonderlijke frontladerventielen, een nieuwe multikoppeling evenals werklampen op de arm. Daarnaast is een nieuwe universele schepbak, met een breedte van 2,55 m verkrijgbaar. Voor de eerste keer kan de weegfunctie (individueel en totaalgewicht) in elke positie worden gebruik waardoor bijvoorbeeld het wegen van pallets mogelijk is.

  Nieuwe premium bestuurdersstoel

  Voor een hoge mate aan comfort wordt naast de meertraps stoelverwarming en airco ook gezorgd door een massagefunctie. De rugleuning, zijsteunen en lendensteunen even als de lengteverstelling kunnen elektrisch worden versteld. Andere comfortfuncties kunnen comfortabel worden bediend en ingesteld op de terminal. De individuele bestuurdersinstellingen worden dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie in het betreffende gebruikersprofiel opgeslagen.

  Verbind uw veld- en kantoorwerk met FendtONE

  FendtONE onboard

  Met de FendtONE-bestuurderswerkplek (onboard) voert u uw veldwerk nóg efficiënter uit:

  • Eenvoudige, individueel aanpasbare bediening met centrale plaatsing van alle bedieningselementen
  • Combinatie van drie weergavemogelijkheden: 10”-dashboard, 12”-terminal op de armleuning, in het dak inschuifbare 12”-terminal
  • Verregaande automatisering van processen via Section Control, TI Headland en Fendt Implement Management (TIM)

  FendtONE offboard

  Met FendtONE offboard breidt je reeds bestaande toepassingen op de trekker uit met nuttige aanvullende functies:

  • Agronomie: activiteiten op het veld plannen en uitgebreide verslagen ontvangen
  • Spoorgeleiding: perceelgrenzen en geleidingslijnen beheren en uniform houden voor het gehele machinepark
  • Telemetrie: de belangrijkste machinegegevens en live-posities van het machinepark op het veld controleren

  Meer weten over de Fendt 700 Vario Gen7?

  < naar overzicht trekkers