• Joskin haakarmsystemen

  Het JOSKIN CL haakarmsysteem is bestemd voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctionele oplossing tegen een concurrerende prijs. Of het nu op de weg is, als transportvoertuig, of in het veld, de Cargo-Lift CL is het ideale haakarmsysteem dat aan al je behoeften voldoet.

  Joskin-haakarmsysteem-cargo-liftDe Cargo-Lift CL is verkrijgbaar als dubbel- of drieasser, met een optrekkracht van de haak van 8 tot 30 t, is het de ideale machine voor uw containers of werktuigen van 3 m tot 7,45 m.

  Het CL model is voorzien van een systeem met telescopische haakarm vooraan die uitgerust is met een vastgebout haak (hoogte van de haak: van 1 410 tot 1 570 mm). Dit telescopische systeem maakt het mogelijk om een grotere kiphoek te bereiken (44° – 54°) en om een groter aantal containers met verschillende lengtes te kunnen laden. De containers worden vergrendeld door krachtige hydraulische vergrendel haken die van binnen naar buiten werken.

  Joskin-Cargo-liftDe hydropneumatische dissel en een hulpcilinder voor het kippen zijn standaard op de D18-D22-T22-T30 modellen en als optie beschikbaar op de kleinere modellen. Ze vergemakkelijken en versnellen het laden van de containers. Bovendien is een versneld lossysteem voor lege containers (Eilgang) ook optioneel verkrijgbaar. Een dubbelwerkende hydraulische snelkoppeling kan ook worden toegevoegd aan de achterzijde van de Cargo-LIFT om bv. de hydraulische deur van een container te bedienen.

  Bekijk hier de video van de Joskin Cargo Lift

  Ben jij op zoek naar een haakarmsysteem en wil je meer weten over het  Joskin assortiment ? Neem dan contact met ons op.