Fendt 900 Vario

Kan meer en werkt beter!
De Fendt 900 Vario is sinds 1995 leider op de markt voor zware trekkers voor grote landbouw- en loonwerkbedrijven. De nieuwe 900 Vario kan met zijn maximumvermogen van 390 pk nóg meer, en doet dat door de uitgekiende techniek vaak ook beter. Ga dus voor de toonaangevende zware trekker – ga voor de nieuwe Fendt 900 Vario!

 

 

Langer werken.
Zware trekkers leveren topprestaties. Fendt heeft  de trekkers zo robuust gemaakt dat ze ook tegen  hogere belastingen bestand zijn. Zo zijn ze uitgerust met transmissieolie-koeling en beschikt de  motor over een groot vermogen en versterkte stalen zuigers, ontworpen voor hoge inspuitdrukken.  Ook de traploze Vario-transmissie is ontworpen  voor een lange levensduur, bijvoorbeeld door een  versterkte behuizing en een versterkte koppeling  voor de vierwielaandrijving.

Presteert constant meer. 
In de aandrijflijn van de 900 Vario is het beste van het beste samengebracht. Dat maakt deze aandrijflijn zo waardevol, en voor u zo zuinig. Om te voldoen aan de uitlaatgasnorm Fase IV / Tier 4 Final, heeft Fendt tot in de details de beste technische oplossingen toegepast, wat een garantie is voor het hoogste verbruiksrendement en de grootste betrouwbaarheid. Het resultaat is perfect op elkaar afgestemde motor-, uitlaatgas- en transmissietechnologie.