• Vacature Vertegenwoordiger Trekkers en Werktuigen

  In de functie van Vertegenwoordiger Trekkers & Werktuigen ben je verantwoordelijk voor het hele advies- en verkoopproces bij bestaande en nieuwe klanten. Je weet hen te interesseren voor ons uitgebreide assortiment aan trekkers, maaiers, harken, etc. In deze afwisselende rol ben je de ene dag bezig met het organiseren of geven van demonstraties aan geïnteresseerde agrariërs en de andere dag werk je offertes uit en bel je wat klanten na die recent een nieuw product in gebruik genomen hebben. Jij kunt goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een oplossing met onze producten. Daarbij is jouw commerciële talent onmisbaar. Je wordt enthousiast om mooie deals te sluiten voor ons bedrijf.

  Vertegenwoordiger gezocht

  Wij vragen

  Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent goed in het verkopen van een kwaliteitsproduct en je vindt het leuk om het gebruik ervan te demonstreren. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt een commerciële drive. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de agrarische sector. Een rijbewijs B is een must en je vindt het leuk om zelfstandig onderweg te zijn in Nederland. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. En tenslotte heb je een hands-on mentaliteit; je doet wat nodig is om ons bedrijf verder te helpen.

  Wij bieden

  • Een zelfstandige functie in een klein team van 19 medewerkers
  • Loon naar prestatie
  • Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak

  Wie zijn wij?

  Holland-Utrecht BV is een landbouwmechanisatiebedrijf met Trekkers, Werktuigen en Machinebouw. Onze klanten zijn met name loonbedrijven en agrariërs. Wij voeren de merken Fendt, Joskin, Lengerich, Holaras, Stoll, Votex, Flingk, Moreni, Alpego, SIM agregaten en Giant. We werken met totaal 19 personen in een gevarieerd en prettig team in Montfoort.

  Start jij binnenkort als Vertegenwoordiger?

  Ben je enthousiast geworden? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar Rob@holland-utrecht.nl. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Rob Scherpenzeel op: 06-28653549.

  Wij streven ernaar om deze functie zonder tussenkomst van bureaus in te vullen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.