• vertegenwoordiger

  Herken je je hierin:

  -Bouw je gemakkelijk relaties op?
  -Ben je flexibel en inventief?
  -Heb je doorzettingsvermogen?
  -Ben je prestatiegericht?
  -Heb je affiniteit met agrariërs en loonwerkers?
  -Vertegenwoordig je graag kwaliteit?
  -Ben je stressbestendig?

  Dan horen we graag van je! Dat mag per mail op rob@holland-utrecht.nl of per telefoon op 06-28653549

  Werkzaamheden als vertegenwoordiger

  Je gaat “de boer op” om warme en koude acquisitie te plegen. Dit doe je met ons relatiebestand en een goed CRM systeem als handvat. Tijdens deze bezoeken onderhoud je de relatie met klanten. Aanvragen voor producten en onderdelen volg je op en je maakt offertes. Tijdens het offertetraject is één van de belangrijkste zaken om de klant goed te adviseren. Samen met ons team zorg te er voor dat een offerte ook een order wordt. Na de levering is er natuurlijk ook aftersales.

  Naast deze basistaak assisteer je onder andere bij Beurzen, Reclame activiteiten

  Werkgebied

  Voor de functie Vertegenwoordiger T&W is het werkgebied (ongeveer) vanaf de Lek tot Amsterdam en vanaf Bodegraven tot de A27. Voor de functie Vertegenwoordiger M&S komt hier ook Noord-Holland bij.

  Opleidingseisen

  Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een autorijbewijs.

  Inwerktraject

  Afhankelijk van de ervaring is er natuurlijk een inwerktraject noodzakelijk. Hierbij wordt je begeleid door onze ervaren vertegenwoordigers, maar ook door de account managers van toeleveranciers.

  Arbeidsvoorwaarden

  De arbeidsvoorwaarden worden in overleg vastgesteld. Dit is mede afhankelijk van de ervaring. Beschikbaar zijn een telefoon, tablet en een auto. De auto kan in overleg ook privé worden gebruikt.