Vacature Monteur Trekkers en Werktuigen

Jouw taak als monteur trekkers en werktuigen is om diagnose te stellen, de onderdelen in overleg met de magazijnchef te regelen, repareren of onderhoud plegen. Daarbij is het goed om te weten dat het werken in een mechanisatiebedrijf veel soorten techniek omvat. Denk aan dieseltechniek in de motoren, maar ook hydrauliek, pneumatiek, electronica en mechanica.

Het kan dus zijn dat je het ene moment bezig bent om een maaier te repareren en het andere moment met onze diagnose software een nieuwe Fendt een update geeft.

Wij zijn daarnaast bezig om een stuk speciaalbouw steeds verder uit te bouwen. Wij beschikken over een eigen CNC snijtafel, een kantbank en CNC draai- en freesmachines.

De werkzaamheden zijn voor een groot deel bij ons in de werkplaats, maar kunnen ook bij de klant plaatsvinden. Daarvoor hebben wij servicebussen beschikbaar.


Wanneer je voldoende ervaring hebt, zal je ook deelnemen aan de storingsdiensten waarvoor je periodiek wordt ingepland.

Heb jij MBO 4 werk- en denkniveau, heb je relevante werkervaring en ben je, net als wij, gek van techniek? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?
Holland-Utrecht BV is een landbouwmechanisatiebedrijf met Trekkers, Werktuigen en Machinebouw. Onze klanten zijn met name loonbedrijven en agrariërs. Wij voeren de merken Fendt, Joskin, Lengerich, Holaras, Stoll, Votex, Flingk, Moreni, Alpego, SIM agregaten en Giant. We werken met totaal 19 personen in een gevarieerd en prettig team in Montfoort.

We zien je reactie graag tegemoet via rob@holland-utrecht.nl .