• Vacature Servicemonteur melkwinning

  Vind jij het leuk om dagelijks in contact te zijn met melkveehouders en hou je ervan om met verschillende soorten technieken bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor de onderhoud en service aan melkinstallaties en randapparatuur bij onze klanten in jouw regio. Het gaat om een zelfstandige functie met veel afwisseling. Zo ben je het ene moment bezig om een melkveehouder op afstand te helpen bij een storing en het andere moment werk je aan het periodieke onderhoud van een melkinstallatie. Je zorgt zelf voor een efficiënte planning van je werkzaamheden.  In de functie van servicemonteur krijg je te maken met verschillende technieken zoals: elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende pc-software. Ook het in werking brengen van (robot)systemen en het geven van bedieningsinstructies aan klanten behoren tot jouw taken.

  Dit ben jij:

  Om deze functie met succes te kunnen vervullen, beschik je minimaal over MBO 3 werk- en denkniveau. Ervaring is een pré, maar geen noodzaak. Verder heb je affiniteit met de melkveehouderij, ben je gewend om zelfstandig te werken en een hoge mate van verantwoordelijkheid te hebben. Je communiceert gemakkelijk en duidelijk met zowel de melkveehouders als met collega’s en je bent in staat om problemen vooraf goed te analyseren alvorens je met een oplossing komt.

  Wat wij verder belangrijk vinden:

  • Je bent woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. Afhankelijk van je woonplaats werk je deels vanuit huis of vanuit onze hoofdlocatie in Montfoort
  • Bereidheid om trainingen en scholing te volgen
  • Je bent stressbestendig en bent bereid om mee te draaien in de consignatiediensten
  • Je hebt een service – en klantgerichte houding

  Wat bieden wij:

  Vacature-servicemonteur

  Een uitdagende functie in een markt met veel potentieel. Holland-Utrecht is volop in ontwikkeling en de medewerkers werken daar enthousiast aan mee. Je krijgt volop de gelegenheid te groeien naar een allround Service Monteur. Als servicemonteur heb je de beschikking over een service-bus, laptop en telefoon. Het salaris en overige voorwaarden zijn marktconform.

  Wie zijn wij?

  Holland-Utrecht BV is een landbouwmechanisatiebedrijf met Trekkers, Werktuigen, Melkwinning en Stalinrichting. Onze klanten zijn met name Loonbedrijven en Melkveehouders. Wij voeren de merken Fendt, Pottinger, Joskin, Lengerich, SAC, Jourdain, JOZ. We werken met totaal 23 personen in een gevarieerd en prettig team in Montfoort.

  Word jij onze nieuwe Servicemonteur?

  Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande, stuur dan je motivatiebrief met cv naar rob@holland-utrecht.nl.

  Hieronder zie je een video van de functie Service Monteur voor SAC melksystemen. Deze video is gemaakt door de fabrikant, maar bij ons als dealer gaat het in de grote lijnen hetzelfde. Deze video geeft een goede indruk van de werkzaamheden.