Vacature Monteur Constructie

Jouw taak als monteur constructie is om onderdelen en machines te maken van a tot z. Hoofdzakelijk zal dit zijn in het “ijzerwerk”. dus snijden, zagen, lassen, draaien, frezen. Afhankelijk van je kennis en ervaring zijn er doorgroeimogelijkheden in hydrauliek en electronica om de machinebouw compleet te maken.

Het kan dus zijn dat je het ene moment een stuk ijzer aan het afbramen bent en het andere moment een 3D tekening van een onderdeel maakt en deze vervolgens uitfreest met de CAM koppeling.

De werkzaamheden zijn voor een groot deel bij ons in de werkplaats, maar kunnen ook bij de klant plaatsvinden. Daarvoor hebben we servicebussen beschikbaar.


Wanneer je voldoende ervaring hebt, zal je ook deelnemen aan de zaterdagochtenddiensten waarvoor je periodiek wordt ingepland.

Heb jij MBO 4 werk- en denkniveau, heb je relevante werkervaring en ben je, net als wij, gek van techniek? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Wie zijn wij?
Holland-Utrecht BV is een landbouwmechanisatiebedrijf met Trekkers, Werktuigen, Melkwinning en Stalinrichting. Onze klanten zijn met name Loonbedrijven en Melkveehouders. Wij voeren de merken Fendt, Pottinger, Joskin, Lengerich, SAC en Jourdain. We werken met totaal 23 personen in een gevarieerd en prettig team.

We zien je reactie graag tegemoet via rob@holland-utrecht.nl