• Fendt Variotronic

  Integratie biedt voorsprong.
  Volgens het principe ‘Slim geïntegreerd’ combineert Fendt voor boeren en loonwerkers plaatwerk met de nieuwste elektronica tot een nóg beter presterend geheel. Want integratie van componenten leidt tot een doorslaggevende voorsprong doordat efficiëntieverhogende functies niet alleen aanwezig zijn, maar ook op een uitgekiende manier met elkaar samenwerken. En dat geldt voor álle Fendt-modellen!

  Fendt verbindt.
  Bij de verdere verhoging van de efficiëntie in de landbouw staat het verbinden van toegepaste technologieën centraal. Het zeer efficiënte gebruik van de machines en de verwerking van gegevens die de organisatie doorzichtiger en de planning betrouwbaarder maken, vormen de basis voor deze verbinding. Fendt biedt slimme oplossingen en koppelingen om agrariërs, servicepartners en machines tot elkaars effectieve  partners te maken.

   

  Steeds een stap vóór.
  Met het door Fendt ontwikkelde VarioGuidespoorgeleidingssysteem hebt u, afhankelijk  van de werkbreedte, tot wel 10 procent meer oppervlaktecapaciteit. Dat maakt dit systeem tot  een zeer rendabele investering! Fendt heeft het VarioGuide-systeem met uniforme functionaliteit in alle cruciale oogstmachines geïntegreerd:  trekkers, maaidorsers en veldhakselaars zijn met hetzelfde bedieningsconcept uitgerust.