• Fendt 800 Vario

  Superieur. Ook in de details.


  De nieuwe 800 Vario is de populaire zware trekker die scoort met compactheid, flexibiliteit en  prestaties. Met zijn 280 pk is hij niet alleen sterk  op het land, maar ook superieur in transport.  Ook in de details is de 800 Vario superieur, doordat er doordachte en efficiëntieverhogende technologieën in zijn toegepast, zoals het VarioGripbandendrukregelsysteem, spoorgeleiding en nog  veel meer.

   

  Snel. En met gemak.


  Grote bedrijven die naar flexibele oplossingen voor hun veldwerk en transport zoeken, kiezen voor de 800 Vario. In West-Europa is nu bijna 1 op de 3 trekkers boven de 200 pk een Fendt Vario. Geen ander merk heeft in deze vermogensklasse zo’n sterke positie. En dat is geen toeval, want Fendt komt voor professionele klanten met professionele totaaloplossingen.

   

   

  Meer dynamiek. Stabieler toerental.


  De 800 Vario beschikt met zijn maximum van 280 pk over veel vermogen. Zijn zescilinder Deutzmotor met commonrail-hogedrukinspuitsysteem  en een cilinderinhoud van 6,06 liter maken hem pittig en dynamisch. De hoge inspuitdruk van  2000 bar zorgt voor een fijne verneveling, waardoor de brandstof in de motorruimte efficiënt verbrand wordt.

  < naar overzicht trekkers