• Fendt 500 Vario

  Jouw bedrijf, jouw visie.
  De Fendt 500 Vario is dé ideale allround trekker, waarop u altijd kunt rekenen. Hij kenmerkt zich door een grote trekkracht, precies bij verplegingswerk, zeer zuinig in het verbruik, comfortabel en veilig tijdens transport. Uiteindelijk zal hij u overtuigen tijdens het gebruik met voorlader door zijn wendbaarheid en overzichtelijkheid en zo uw bedrijf een nieuwe kwaliteit en een ideaal vooruitzicht bieden. De Fendt 500 Vario. Uw ideale visie.


  Ideale perspectieven voor uw bedrijf
  In de vermogensklasse van 125 tot 165 pk (maximaal vermogen), laat de dynamische en krachtige 4-cilinder motor bij iedere toepassing zien wat hij kan. De 4-kleppentechnologie met common-rail-inspuiting bereikt een efficiënte brandstofverbranding voor het beste rendement. Door de combinatie met de SCRuitlaatgasreiniging en het passieve dieselroetfilter CSF,  voldoet de Fendt 500 Vario aan de huidige emissienorm  van fase 4 / Tier 4 final en kenmerkt zich door een zeer  Laag diesel- en AdBlue-verbruik.

  Ergonomisch ongeëvenaard
  Bij het ontwikkelen van de Fendt 500 Vario is bijzonder veel aandacht besteed aan het ergonomisch optimaliseren van de bestuurdersplaats. De praktische rangschikking van de bedieningselementen zorgen voor een snelle en logische bediening. Hierbij zijn alle functies op  de volledig geïntegreerde multifunctionele armleuning gerangschikt en altijd binnen handbereik.


  De Fendt 500 – De allrounder die weet wat hij moet doen
  De Fendt 500 Vario heeft meer aansluitingen dan enige andere trekker in zijn vermogensklasse. In totaal zijn er 22 aansluitpunten aan de voor- en achterkant aangebracht: voor o.a. de hydrauliek, ISOBUS, Power Beyond, voorste en achterste aftakas enz. Dat garandeert veelzijdige toepassingsmogelijkheden en probleemloos aansluiten van de werktuigen. Door het robuuste halve frame is in totaal een gewicht van 10,5 ton toegestaan, waarvan alleen al 8,5 ton op de achteras. Voor flexibele spoorinstellingen wordt op verzoek op de Fendt 500 Vario een asstomp geleverd.

  Meer informatie over de Fendt 500 S4?