• Vacatures Melkwinning en Stalinrichting

  De Vacature Installatie Monteur vind u onderaan de pagina

  Vacature Service Monteur

  Ondanks alle goede zorgen bij het ontwerp en productie, hebben ook de melksystemen van SAC Nederland service en onderhoud nodig. Dat is het moment, waarop er op jouw expertise een beroep gedaan wordt. Wij kennen een 24-uurs service en service abonnementen regeling, jij bent voor onze klanten dan ook één van de vaste aanspreekpunten.
  Je bent in staat om te beoordelen of zaken door telefonische instructie kunnen worden verholpen of dat aanwezigheid van jou of je collega ter plaatse nodig is.
  Wij zoeken mensen woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht, daar bevindt zich ook het werkgebied. Afhankelijk van je woonplaats werk je deels vanuit huis, of je werkt vanuit onze hoofdlokatie in Montfoort.

  Wij vragen:
  Je beschikt over MBO3 of 4 denkniveau met daarnaast bij voorkeur een aantal jaren ervaring in de melkwinning techniek en/of als service technicus met apparatuur op locatie bij de klant. Je bent daardoor in staat zelfstandig alle voorkomende technische werkzaamheden uit te voeren.
  Je kunt je redden met de Duitse of Engelse taal in documentatie.
  Het in bezit hebben van een KOM certificering, of de bereidheid tot het halen ervan is een sterke pre. Je bent stressbestendig en hebt bovengemiddelde analytische kwaliteiten. Een 9 tot 5 mentaliteit behoort niet bij deze functie en dat realiseer jij je ook omdat je weet
  dat een melksysteem binnen een bepaalde tijd weer moet functioneren.

  Wat bieden wij:
  Een uitdagende functie in een markt met veel potentieel. Holland-Utrecht is volop in ontwikkeling en de medewerkers werken daar enthousiast aan mee. U krijgt volop de gelegenheid te groeien naar een allround Service Monteur. De Service Monteur krijgt een eigen service auto. Het salaris en overige voorwaarden zijn marktconform.
  Bent je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande, dan kun je een open sollicitatie sturen via de mail naar rob@holland-utrecht.nl

  Video Service Monteur

  Hieronder ziet je een video van de functie Service Monteur voor SAC melksystemen. Deze video is gemaakt door de fabrikant, maar bij ons als dealer gaat het in de grote lijnen hetzelfde. Deze video geeft een goede indruk van de werkzaamheden.

  Vacature Installatie Monteur

  Door een groeiend aantal projecten zijn wij op zoek naar versterking bij het installatiewerk. Afhankelijk van je kennis, ervaring en toekomstplannen assisteer je bij installatiewerk, maar behoort doorgroeien naar zelfstandig installatiemonteur of servicemonteur ook tot de mogelijkheden.

  Wij vragen:
  -Affiniteit met de agrarische sector en met techniek
  -Geen 9 tot 5 mentaliteit

  Wij bieden:
  -Een afwisselende baan met uitdaging
  -Marktconform salaris
  -Doorgroeimogelijkheden

  Bent je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande, dan kun je een open sollicitatie sturen via de mail naar rob@holland-utrecht.nl