• SAC Apollo Farm Control

  Complete controle en een goed overzicht. Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende melkveehouder te zijn. Eenvoudige en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij je behoeften en die van de dieren zodat je efficiënt kunt ondernemen. Wij hebben gekozen voor de kennis en kunde van SAC voor jou als melkveehouder. Wij streven ernaar om met de SAC producten functionele oplossingen te bieden die je ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden. Voor ons is het immers simpel, de melkveehouderij moet gezond zijn. Daarin bieden wij de volgende stap aan: Apollo Farm Control.

  SAC-Apollo-management-platform

  YOUR HERD IN GOOD HANDS

  Apollo Farm Control geeft je meer controle over de belangrijkste parameters voor jouw melkveehouderij. Met actuele data uit Apollo Farm Control kun je de dagelijkse routines efficiënter beheren zodat je de veestapel goed kunt volgen. Je stelt naar eigen wensen en behoeften de lopende processen in zoals het melken,  krachtvoerboxen, de selectieboxen, dieridentificatie en tochtdetectie.

  GOEDE EN OVERZICHTELIJKE WEERGAVE VAN DE
  VEESTAPEL

  Met het grafische overzicht kun je je bedrijfsprocessen optimaliseren zowel op bedrijfsniveau als op individueel dierniveau. Je voert eenvoudig data in voor meerdere dieren en je filtert gemakkelijk verschillende groepen.

  ALTIJD EN OVERAL TOEGANG

  Je hebt altijd en overal toegang tot jouw veestapel gegevens: op de Milking Parlour Monitor in de melkstal, op de pc/laptop, tablet of mobiel. Hierdoor kun je altijd direct reageren op attenties die onder jouw aandacht worden gebracht, waardoor je snel een juiste beslissing kunt nemen.

  SIMPEL, MAKKELIJK EN VEILIG

  Apollo Farm Control is simpel en eenvoudig te gebruiken en je ziet alleen de modules waar je voor kiest. De veestapelgegevens, op de Apollo Controller, staan los van je ‘eigen’ internet en daardoor is de data altijd beschermd voor eventuele virussen en stroomuitval.

  TOUCHSCREEN

  In combinatie met het Touchscreen in de melkstal heb je alle gegevens gecombineerd met bediengemak. Klik hier voor meer informatie.

  DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Simpel en gebruiksvriendelijk
  • Grafisch overzicht van alle data
  • Gemakkelijk data invoeren voor meerdere dieren
  • Goed en overzichtelijke weergave van uw veestapel
  • 24/7 toegang, altijd en overal

  Download folder

  Voor meer informatie kun je de folder Apollo downloaden.

  Wil je meer informatie over de SAC producten? Neem dan contact met ons op.