• SAC Apollo Farm Control

  YOUR HERD IN GOOD HANDS

  Complete controle en een goed overzicht. Het is een uitdaging om in deze tijd een duurzame en winstgevende
  melkveehouder te zijn. Eenvoudige en innovatieve oplossingen moeten aansluiten bij uw behoeften en die van uw dieren zodat u efficiënt kunt ondernemen. Al jarenlang zetten wij wereldwijd onze kennis en kunde van
  experts in voor u als melkveehouder. Wij streven ernaar om functionele oplossingen te bieden die u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. Voor ons is het immers simpel, uw melkveehouderij moet gezond zijn. Daarin hebben we de volgende stap genomen: Apollo Farm Control.

  YOUR HERD IN GOOD HANDS

  Apollo Farm Control geeft u meer controle over de belangrijkste parameters voor uw melkveehouderij. Met
  actuele data uit Apollo Farm Control kunt u uw dagelijkse routines efficiënter beheren zodat u uw veestapel goed kunt volgen. U stelt naar eigen wensen en behoeften uw lopende processen in zoals het melken,  krachtvoerboxen, de selectieboxen, dieridentificatie en tochtdetectie.

  GOEDE EN OVERZICHTELIJKE WEERGAVE VAN UW
  VEESTAPEL

  Met het grafische overzicht kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren zowel op bedrijfsniveau als op individueel dierniveau. U voert eenvoudig data in voor meerdere dieren en u filtert gemakkelijk verschillende groepen.

  24/7 TOEGANG, ALTIJD EN OVERAL

  U heeft altijd en overal toegang tot uw veestapel gegevens: op de Milking Parlour Monitor in de melkstal, op uw pc/laptop, tablet of mobiel. Hierdoor kunt u altijd reageren op attenties die onder uw aandacht worden gebracht, waardoor u snel een juiste beslissing kunt nemen.

  SIMPEL, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN VEILIG

  Apollo Farm Control is simpel en eenvoudig te gebruiken en u ziet alleen de modules waar u voor kiest. Uw veestapelgegevens, op de Apollo Controller, staan los van uw ‘eigen’ internet en daardoor is uw data altijd beschermd voor eventuele virussen en stroomuitval.

  TOUCHSCREEN

  In combinatie met het Touchscreen in de melkstal heeft u alle gegevens gecombineerd met bediengemak. kijk hier voor meer informatie

  DE VOORDELEN VOOR U

  • Simpel en gebruiksvriendelijk
  • Grafisch overzicht van alle data
  • Gemakkelijk data invoeren voor meerdere dieren
  • Goed en overzichtelijke weergave van uw veestapel
  • 24/7 toegang, altijd en overal

  Download folder

  voor meer informatie kunt u de folder Apollo downloaden