• Service Melkrobot

  Onderhoud is van levens(duur)belang

  Iedere robotmelker zal beamen dat het goed bijhouden van het robotsysteem zorgt voor veel werkplezier. Wanneer het onderhoud volgens de aanbevelingen wordt uitgevoerd, is er veel minder kans op storingen en blijft de levensduur van het systeem langer. Vergeet niet dat een “gewone” melkstal maar een paar uur per dag in bedrijf is, en het robotsysteem 24 uur per dag!

  Onderhoudsabonnement?

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor een onderhoudsabonnement. Vraag onze vertegenwoordigers naar de mogelijkheden.

  24 uurs service

  SAC heeft als enige robotaanbieder een landelijk callcenter voor hulp bij de robot. Hier is altijd iemand aanwezig die met je meekijkt bij vragen (inbellen over het internet) en je helpt bij eventuele storingen. Mocht dit nodig zijn, dan neemt het callcenter contact met ons op voor een service specialist die met het juiste onderdeel naar je toekomt.

  Opstartbegeleiding

  Er gaan nog steeds geluiden rond dat het opstarten van de robot eenvoudig is. Wij bestrijden dit ten zeerste. Robotmelken is een andere manier van denken en omgaan met de koeien. De koeien moeten het gaan doen, en een gedegen voorbereiding voor jezelf en je koeien is van groot belang. 

  Wil je meer weten over onze service en onderhoudsabonnementen? Neem dan contact met ons op.