• JOZ Mestschuiven, Mestrobot en Voeraanschuifrobot

  JOZ logoJOZ is een bedrijf gevestigd in Westwoud (Noord Holland) dat technische oplossingen levert om uw stal schoon te houden. Dit is op het gebied van mest, en sinds kort ook voor de voergang.

  JOZ staat bekend om de degelijke, zware uitvoering van haar producten en bij de robots om de vergaande integratie en communicatie.

  Holland-Utrecht werkt nauw samen met JOZ om de juiste oplossingen voor uw stal te kunnen aanbieden. Dat houdt in dat we een aanbieding maken die past bij uw stal. Als wij geen passend product hebben zullen we dus eerder “nee” verkopen dan een product aanbieden waarbij het resultaat achter blijft.

  Producten in het kort:

  JOZ mestschuifJOZ Mestschuiven

  Zwaar uitgevoerde rooster en combischuiven, met verschillende opties. Zowel touw, kabel als kettingschuiven horen in het assortiment. De schuiven worden altijd op maat gemaakt voor uw gang en over details als positionering van de hoekwielen wordt altijd vooraf nagedacht.

  JOZ mestrobotJOZ Mestrobot “JT-200 EVO”

  De mestrobot met – of zonder sproeiinstallatie is de 3e generatie. Deze is doorontwikkeld om zo vaak mogelijk per dag te kunnen schuiven. De schuifbreedte wordt bepaald naar de stalsituatie. Door middel van kleine transponders vind de robot de weg door de stal en zijn er meerdere routes mogelijk. Als u kiest voor een onderhoudsabonnement is er 3 jaar garantie op de robot. De robot staat in verbinding met het internet waardoor ondersteuning en aanpassen van routes gemakkelijk van achter de PC uitgevoerd kan worden.

  JOZ Voeraanschuifrobot MOOV 2.0

  De voeraanschuifrobot is de jongste telg in het productgamma van JOZ. Deze krijgt een vaste plaats in de stal en zal op gezette tijden het voer aanschuiven naar het voerhek. Hierdoor krijgen alle koeien de mogelijkheid om het juiste rantsoen op te nemen. Als u kiest voor een onderhoudsabonnement is er 1 jaar garantie op de robot. De robot staat in verbinding met het internet waardoor ondersteuning en aanpassen van routes gemakkelijk van achter de PC uitgevoerd kan worden.

  Nieuw aan de JOZ MOOV 2.0

  • Trommel links- en rechtsom aangedreven
  • Trommel kan worden opgetild bij obstakels of ruw terrein
  • Deuren openen behoort tot de mogelijkheden (om naar de andere voergang te rijden)

  Kijk voor meer informatie op https://joz.nl/oplossingen/voeraanschuifrobot-moov/