• Melk en Stal

  SAC Melkinstallaties

  Sterk team met sterke merken

  Holland-Utrecht heeft sinds de opkomst van de melkmachines ervaring met zowel het onderhoud als de installatie hiervan. Dit beperkt zich niet tot het “installeren volgens boekje”. In de huidige tijd is hier meer voor nodig. Dat begint al bij de plannen. Onze specialisten zitten graag zo vroeg mogelijk aan tafel bij bouw- of verbouwplannen. Je krijgt van ons advies over looplijnen (zowel van de koe als van de veehouder) en plaatsing van de verschillende componenten. Na de koop wordt de bouw vanaf de eerste bouwvergadering tot de laatste instructie begeleid. De installatie monteurs werken volgens vastgestelde procedures en maken niet alleen een functionele, maar ook een mooie installatie.

  Staltekeningen

  Wij beschikken over een groot aantal voorbeeldtekeningen waarmee we jouw ideale indeling kunnen adviseren. Dat gebeurt aan de hand van een oriëntatiegesprek en daar volgt meestal een 2D of 3D staltekening uit.

  SAC – voor koe, melk en melker

  Holland-Utrecht heeft een nauwe samenwerking met Full-Line melkmachine fabrikant SAC. Dit Deens-Nederlandse bedrijf heeft alle soorten melkinstallaties, van visgraat tot melkrobot en van zij-aan-zij tot draaimelkstal. Niet voor niets staan Nederland en Denemarken in de top van de ranglijst productie per koe.

  De SAC automatiseringscomponenten en de melkrobot worden in Nederland ontwikkeld. Hierdoor profiteren wij als Nederlandse dealer van korte lijnen. Natuurlijk is er bij ons de kennis in huis om de melkinstallatie optimaal in te richten. We praten over grote investeringen en je bent dagelijks met jouw installatie aan het werk, dus dit moet geoptimaliseerd worden.

  Jourdain Safety IV voerhekken

  JOURDAIN – zware en slimme stalinrichting

  Met het best geteste voerhek en alle hekwerk zwaar uitgevoerd is de Jourdain stalinrichting altijd interessant voor jouw stal! Overtuig jezelf op de productpagina. Klik hier voor de Jourdain pagina.

  Hanskamp-Spider

  Hanskamp

  Hanskamp staat voor innovatieve, praktijkgerichte oplossingen die het welzijn van de dieren verbeteren, de melkopbrengst verhogen én het jou makkelijker maken. Van slimme voerautomaat en sublieme melkstal-voeding tot praktische sluithekken waardoor uw dieren ongestoord kunnen eten. Holland-Utrecht levert en installeert het gehele assortiment van Hanskamp.

  Brunimat-melktap

  Brunimat melktapautomaten

  Brunimat, onderdeel van Holland-Utrecht, levert en installeert verschillende melktapinstallaties door Nederland en België. Ga naar www.brunimat.nl voor meer informatie.

  Holm-Laue-MelkTaxi

  Holm & Laue

  Holland-Utrecht is dealer van alle Holm & Laue producten. Holm & Laue is gespecialiseerd in de techniek voor het voeren van kalveren. Bekijk hier het assortiment.

  JOZ-Moov

  JOZ – alles voor een schone stal

  JOZ levert technieken voor het schoonhouden van de stal. JOZ staat bekend om de degelijke, zware uitvoering van haar producten en bij de robots om de vergaande integratie en communicatie. Wij leveren onder andere de mestschuiven, mestrobot en de voeraanschuifrobot.